Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0512-342700
  • info@fsdejong.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Al meer dan 25 jaar zijn wij de specialist op het gebied van rietverzekeringen.

Het verzekeren van objecten met rieten daken is al ruim 25 jaar dé specialisatie van F.S. de Jong Assurantiën. U kunt denken aan gewone woonhuizen maar ook de exclusievere panden behoren tot de mogelijkheden. Doordat wij grote een portefeuille bezitten met rietgedekte panden bent u bij ons zeker van een goede dekking. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijk en degelijk advies, zoals je van een professional mag verwachten. Dit resulteert dan ook in een lage premie.

 

De premie is afhankelijk van meerdere factoren


De belangrijkste factoren zijn:
- het soort en type van het dak
- ligging en bestemming van het pand
- en de eventuele genomen preventie maatregelen.


In het meest gunstige geval kan er zelfs de zelfde premie gehanteerd worden als bij een pannendak. Deze premie is +/- 0,75‰ en wordt berekend over de herbouwwaarde.

 

Verscheidenheid aan Maatschappijen


Als onafhankelijk assurantiekantoor werken wij samen met alle grote verzekeraars en een aantal daarvan is gespecialiseerd in het verzekeren van rietgedekte woningen. Wij werken alleen met de beste en gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Verzekeren is en blijft maatwerk en wij zoeken daarom voor u altijd de best passende maatschappij.

 

Bezichtiging van de objecten


Omdat niet alle objecten te verzekeren zijn (panden met zwaar achterstallig onderhoud of leeg staande panden) worden de panden door ons of de verzekeringsmaatschappij geïnspecteerd. Tijdens een dergelijke inspectie wordt u voorzien van tips en tools met betrekking tot brand- en inbraakpreventie. Tevens wordt er een accurate herbouwwaardeberekening gemaakt. Want mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een grote schade, dan weet u in ieder geval zeker dat deze schade ook weer hersteld kan worden zonder dat u zelf voor immens hoge kosten komt te staan.


Offerte opvragen


Kortom u bent voor het verzekeren van rietgedekte woningen bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een buitengewoon uitstekende service, de beste voorwaarden en de scherpste premies. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor een offerte kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wilt u meer informatie ontvangen, dan verzoeken wij u om hier te klikken, om zo contact op te nemen met één van onze medewerkers.